Vacature – Operator Inpak

Bedrijfsomschrijving:
Danvo Bakeries is een zelfstandige bakkerij in voorgebakken diepgevroren en gekoelde broodspecialiteiten. Dankzij de inzet van onze bakkers worden wekelijks ruim 2 miljoen broodjes gebakken op ambachtelijke wijze in verschillende smaken en vormen, bestemd voor binnen- en buitenland. Door de eigen import van graan- en bloemsoorten werken wij er dagelijks aan het product een onderscheidende smaak te geven. Vanuit Riel (nabij Tilburg) werken wij dagelijks, middels een modern en geoutilleerd machinepark, om de mooiste voorgebakken broodproducten te produceren.

Om ons team te versterken zijn wij met spoed op zoek naar een:

Operator inpak  (2ploegen)

Doel van de functie:
In de functie van operator inpak ben je verantwoordelijk voor het instellen van de productielijn.

Werkzaamheden
Van onze Inpak Operator vragen wij dat hij/zij zorgvuldig omgaat met het inpakken van gereed product. Afhankelijk van organisatie/proces/product vindt het inpakken handmatig, machinaal, volautomatisch (verpakkingstechnieken) plaats. Wij verwachten dat de Operator Inpak kennis heeft van het proces en in staat is machines op juiste wijze in te stellen. Het is de taak van een operator om kleine storingen aan machines te verhelpen en grotere storingen te rapporteren aan de technische dienst. De Inpak Operator instrueert teamleden en rapporteert aan de teamleider. Deze functie wordt uitgevoerd in een tweeploegendienst.

Profiel:

  • Je hebt een afgeronde MBO- 3opleiding;
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de food;
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat;
  • Je bent bereid om in 3-ploegendienst, en later stadium 5-ploegendienst te werken en hebt een flexibele instelling.

Voldoe jij aan bovengenoemde eisen en heb je interesse? Stuur dan je gegevens naarwerkenbijdanvo@danvo.nl o.v.v. operator inpak