De Bakkerij

De klant op 1

In onze bakkerij draait alles om de klant. Met behulp van de beste apparatuur kunnen we de behoefte van de klant centraal stellen. Onze medewerkers hebben volop passie voor product als proces. Alleen zo kunnen we de klant en consument de beste broodervaring bieden.

Eigen voorraadbeheer, een fijnmazige distributie en veel productiemogelijkheden zorgen ervoor dat de klant optimaal bediend wordt.

Duurzaam en toekomstgericht

Naast de klant, is duurzaamheid een belangrijk speerpunt binnen de bakkerij. Zo werken we uitsluitend met LED verlichting en is de apparatuur dermate ingericht om het energieniveau zo laag mogelijk te houden.

Passie voor product

Het brood wat we bakken is van een constante kwaliteit. Deze continuiteit is erg belangrijk voor de klant, en dat begrijpen we. Met ons productieapparaat en de strenge kwaliteitseisen kunnen we dit goed waarborgen.

Prachtige graanrassen, eigen ontwikkelde desems, unieke recepturen en waar nodig lange procestijden. De passie proeft u terug in ons product.

 

 

Een kijkje in de bakkerij

Broodstudio

Productinnovatie staat bij onze bakkerij hoog in het vaandel. Om de mogelijkheid te hebben samen met de klant, hierin voorop te lopen en het ultieme product te ontwikkelen, hebben we een broodstudio geopend. In deze studio kunnen we, samen met eventuele partners en klanten, volop nieuwe innovaties ontwikkelen en direct in de praktijk testen. De broodstudio is zo ingericht dat alle ontwikkelingen ook in de bakkerij , 1 op 1, overgezet kunnen worden. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd en wordt direct inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn.